1st Giveaway by Anis and Aina

Saturday, 10 December 2011 @ 04:25 | 8 in love with me

 
 
GA lagi, haiyoo. ape nak jadi dengan aku? haishh -.-' papepun, aku suka tengok hadiah dialah dengan banner dia tu. bukan main cantik, haha :) okey, papepun aku nak tag sorang budak iaitu adik aku sendiri sebab dia ni suka masuk GA. okey, nak korang tengoklah syarat-syarat dia. k boboii .

-Warganegara Malaysia //supaya sng nak post hadiah
-Seorang blogger //kalau bukan blogger, sign up cepat
-Follow blog Anis dan Aina //untuk mengetahui perkembangan terkini
-Like fanpage Anis dan Aina //untuk mengetahui perkembangan terkini
-Buat satu entry tentang giveaway ni yg bertajuk "1st Giveaway by Anis and Aina"
-Dalam entry tu, lekatkan banner yg comot kat atas tu dan linkkan ke blog Anis / Aina-Tag sekurang-kurangnya seorang atau lebih. Pastikan mereka tahu
-Dah siap buat entry, copy url entry tu dan pastekan di ruang komen Anis / Aina-Pastikan link entry dihantar sebelum 1 Februari sbb tu adalah tarikh tutup GA ni

Older /